2012-11-21 21:43:24• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Mérleg - Ez nehéz nap lesz

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap kritikus lesz: néhány planéta egymás ellen lép fel. Az a veszély, hogy túl sokat ígérsz, rámondod az igent olyasmire, amit nem tudsz tartani, amit nem gondoltál át eléggé. És máris megtörténik, hogy hibát követsz el, vagy egy ígéretedet megszeged. Ma tényleg mindent jól meg kell fontolnod, és lépésenként kell haladnod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma reggel, mikor kinyitod a szemed, már Vénusz gyermeke vagy. Így nevezem azokat az embereket, akikre ez a bolygó sugárzik. Most magad is vénuszi vagy: kedves, nett és fiatalos. A legszebb az, hogy más emberek is ugyanilyenek veled szemben. Talán már ma egy emberi Vénusszal találkozol, és a szerelem szikrája ugrik át közöttetek? Lehetséges! Egyébként ez a nap nemigen alkalmas a sikerekben gazdag munkára. A Hold ugyanis egész nap szünetel. Így hát teljesen beállíthatod magad Vénuszra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma lesz alkalmad elgondolkodni a változáson, ami tegnap az égen lejátszódott. A Hold ugyanis ma egész nap szünetel. Biztosíthatlak, hogy a reális világban nem sok minden fog történni. Minden a szellem világában történik. Ha az irodában kell ülnöd, lásd el dolgodat előírás szerint, de ennél többet ne tegyél.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

Amikor ma reggel felébredsz, már Vénusz kellemes befolyása alatt állsz. Másként érzed magad, harmonikusabbnak és elégedettebbnek. Ha szerencsés vagy, az új Vénusz abban is megmutatkozik, hogy valaki a közeledből különösen kedves lesz hozzád. A nap ilyen kellemes marad, de csak magánéletedben. A munka ugyanis egy kedvezőtlen Neptunusz befolyása alá kerül. Ez azt jelenti, hogy senkire és semmire nem hagyatkozhatsz. Ha egészen a csillagokra akarod bízni magad, azt tanácsolom, hogy este, meditáció közben szerelmedet küldd el az általad kiválasztott személynek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napnak két minősége van: egyfelől a Nap nagy lendületet ad neki, a másik oldalon Neptunusz fékezi. Ráadásul az egész napon egy Holdszünet uralkodik. Most csak annak van értelme, ha befelé fordulsz. Ott, saját lelked tereiben nyugalmat és boldogságot lelsz. Kinn a világban veszekednek – ettől te távol tarthatod magad. Hogy ez minden esetben sikerül-e, az kérdéses. Nem olyan ember vagy, aki könnyen alkalmazkodik. Ha ingerelnek, reagálnod kell. Talán le tudod erről beszélni magadat…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma hosszú szünetet tart. Vénusz felkészül a Skorpió jegyébe való belépésre, és a Nap sem horgonyzott még le a Nyilas jegyében. Röviden: ma hiányzik belőled a motiváció és az energia. Fogd vissza magad! Még jobb, ha szabaddá tudod mára tenni magad. Tudom, milyen nehezedre esik elengedni magad, de ma sikerülni fog. Este Uránusz örömet, életkedvet és jókedvet áraszt. Élvezd ki ezt a könnyű érzést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez nehéz nap lesz. A Hold egész nap szünetel, ezenkívül a Nap, Vénusz és Neptunusz kapcsolatra lépnek egymással. Most nem igazán tudsz összpontosítani, mindenhez több időre van szükséged. Ezt vedd figyelembe időbeosztásodban. Délután jobb, ha csak azzal foglalkozol, amivel okvetlenül muszáj. Új projektekbe nem érdemes belefognod.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ez lesz a heted legnehezebb napja. Ez először is azon alapszik, hogy egész nap Holdszünet lesz. Ilyenkor nagyon kevés a munkához a kedved. Ehhez jön még a Nap és Neptunusz, valamint Mars és Uránusz feszült kapcsolata. Ez kiszámíthatatlanná teszi ezt a napot. Nincs semmihez kedved, mindenhonnan elkésel, és magad miatt idegeskedsz. Délben már fel vagy spannolva, és még kedves emberekkel szemen is lereagálod magad. Ha tudni akarod, ki az igazi bűnös, nézz a tükörbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma reggel hivatalosan is üdvözöld a Napot. A nap mindenesetre vontatottan halad, mert egész nap Holdszünet lesz. Ezenkívül Neptunusz is erős, aki tévútra tereli szándékainkat, hogy ezzel észhez térítsen. Este jó hangulat lesz úrrá rajtad, annak ellenére, hogy ma kisebb kudarc ért.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma egész nap Holdszünet van. Merkúr visszafelé halad, a Hold a Halak jegyében jár, Neptunusz pedig rendkívül erős. Ma sokan nagyon szétszórtak, senkiben nem lehet megbízni. Gyorsan becsúsznak könnyelműségből eredő hibák. Ami külsőleg visszatart, az belül ajtókat nyit. Ezzel azt akarom mondani, hogy a mai csillagokkal egészen közel lehetsz a lelkedhez. Az a legjobb, ha valahol tudsz meditálni egy órácskát, és megszabadulsz mindentől, ami nem te vagy.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a Nyilas jegyében álló Nap veszi át a kormánybotot. Ez nagy tettvággyal és optimizmussal tölt el. Mindenesetre ma egész nap Holdszünet lesz, ez pedig legyengít, kifáraszt, és hamar teljesítőképességed határára érsz. Este barátaid akarnak magukkal vinni, neked pedig ez ellen semmi kifogásod nincs.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az egész csütörtököt egy Holdszünet burkolja be, akár egy vattacsomag. Most óvatosnak kell lenned. Akkor jó napod lesz, és mindent könnyen el tudsz végezni. Emberi kapcsolataidban is ajánlatos az óvatosság: ma éjjel Vénusz kedvező helyzetet vett fel a te jegyeddel. Ez kissé felruház azzal a kecsességgel, ami Vénusz tulajdonsága. Most ennek megfelelően kell viselkedned, hangsúlyoznod kell a szépet, érzékinek és szívélyesnek kell lenned. Az este nagyon kedvező csillagok hatása alatt áll. Ha nagyon szerencsés vagy, Vénusz legszebb ajándékát is megkaphatod: a szerelmet.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: